Këngëtarja Altuna Sejdiu pas paraqitjes në festivalin
‘Kënga Magjike’ me projektin e suksesshëm ‘Duam’
ështe distancuar pak nga paraqitjet publike.

Pritja e ëmbël e cila do të vij në jetë brenda pak muajsh ka marrë vëmendjen e këngëtares akoma pa lindur.

Prive ka kapur mat këngëtaren në Shkup teksa bënte pazar për bebushin e saj.

E shoqëruar nga një mikeshë e saj dhe me një pamje të thjeshtë e të pa kuruar,
Tuna duket se ka bërë pazar të mirë për frytin e dashurisë mes saj dhe Patris Berishës.

 

Facebook Comments