Shpati hokeistin gjerman e ka mik të mirë,
por edhe ish e dashura e tij Afërdita
të dashurin e tanishëm e ka hokeistin çek

Çfarë e lidh Shpatin kjo miqësi, apo mos nëpërmjet tij dëshiron ta njoh
të dashurin e ish të dashurës?!

Pasi që sporti i njëjtë me mikun e Shpatit dhe të dashurit të Afërditës
mund t’i bashkoj?

Shpati

 

Facebook Comments