Zhadja:

Ishte një ndër serialet më të shikuara në vend. Bëhet fjalë për serialin ‘Kloni’.

I ndërtuar mbi një dramë të bukur, që ka trajtuar edhe fenomenin shkencor të klonimit,
ka bërë që një numër i madh i shikuesit ta përcjellin atë me kureshtje deri në episodin e fundit.
Giovanna Antonelli apo siç është njohur në serial me emrin Zhade
ka qenë personazhi më i dashur dhe i përfolur i asaj kohe.

Zhade me veshjet, dukjen dhe karakterin e saj në rol zotëronte
një magji e të bërit për vete edhe publikun nga shtëpia,transmeton TV 21.

Por si duket tani Zhade dhe sa ka ndryshuar ajo shikoni fotografitë më poshtë.

Zhadja

 

Facebook Comments