​Ermali nga Ami:

Ata janë çifti më i dashur dhe më i përfolur,
gjithmonë për mirë i skenës shqiptare.

 Ami dhe Ermal Mamaqi kanë sjellë në jete edhe një djalë nga martesa e tyre.
Por a e dinit diferencën e moshës që ata kanë si çift.

Ami ka një diferencë moshe thuajse të pa përfillshme nga Ermali.
Ajo është vetëm 16 ditë më e madhe.

Tashmë diferencat e  moshës, sidomos kur femra është më e madhe
se mashkulli nuk janë më një ‘problem’
i madh dhe futen në listën e paragjykimeve që kanë filluar të zbehen.

Facebook Comments