Këngëtarja Zanfina Ismaili që vitet e fundit

pati një mori ngjarjesh jo të mira në jetën e saj private,

si duket ka filluar ta rimarr vetën

Ajo që nga lidhja e saj e vetëme siç e quan ajo, që e kishte, më nuk ka pasur lidhje dashurie.

Por si duket këngëtares së lazdruar dhe simpatike, ia ka rrëmbyer zemrën dikush!

Kjo duke u bazuar në një foto që Zanfina e ka hedh në rrjetet sociale,

e ku shihet me një trëndafil të kuq, duke i marrë erë.

Ne ende nuk e dimë nëse këtë trëndafil ia ka dhuruar ndonjë djalosh me fat asaj,

apo ndoshta  këngëtarja bukuroshe trëndafilin e ka pranuar nga motrat

! Le të jetë si do, ne i urojmë Zanfinës një nismë të mirë dhe me fat!

 Zanfina

 

Facebook Comments