Këngëtarja e hitit “BonBon”, Era Istrefi
është mjaftë aktive në rrjetet sociale.

Këngëtarja Istrefi pothuajse edhe ëndrrat e dëshirat e saj
i ndan me ndjekësit e saj nëpër rrjetet sociale.

E tillë është edhe një foto e pikturuar si duket nga fansat e saj,
ku Era është me flokë të gjatë, shkruan Kosovarja.

Dhe kësaj fotoje ajo ia ka bashkuar shkrimin në anglisht:

”Living for this hair! Ughh”. Që në shqip do të thotë:
“Të jetosh për këtë flokët! Ohu”.

 Era Istrefi

Facebook Comments