Reperi Lyrical Son që nga koha që është

bërë baba për herë të parë po jeton

ditët më të lumtura të tij.

Vajza e tij Eva, ka bërë që reperi t’i kushtojë më shumë kohë familjes së tij.

Lyrical Son ka hedhur një video në Instagram ku shihen me të bijën.

Përpos ngjashmërisë, në video vërehet se Eva

është rritur shumë dhe po bëhet mjaft e bukur.

Lyrical Son

 

Facebook Comments