Këngëtarja Elvana Gjata është shquar gjithnjë për stilin e saj në të kënduar dhe të veshur.

Megjithatë ndonëse ajo është unike në stilin e saj, sërish dikush

e imiton atë në mënyrë perfekte. Është pikërisht fenomeni i ri i Instagramit,

vogëlushja Mei. Vajza e vogël ka qenë pjesë  e programit “E Diela Shqiptare”

dhe ka imituar në një mënyrë tepër të veçantë këngën “Njësoj” të Elvanës.

Facebook Comments