Këngëtarja Vjosa Emini nuk është e suksesshme vetëm në muzikë

Ajo është shumë e suksesshme edhe në fakultetin ku studion ku sot ku sot

është graduar me master në marrëdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci.

Vjosa, ka qenë shumë aktive në fundvit me disa këngë,

kurse është shumë e angazhuar me koncerte dhe këngë nëpër dasma gjatë vitit.

Kjo ka bërë që ajo të jetë aktive edhe në studime

të masterit ku sot i ka përfunduar më sukses.

Ky nuk do të jetë e fundit pasi që këngëtarja pritet q

ë të vazhdojë me këtë ecuri duke kërkuar edhe titullin

PHD në shkencat politike.

 

Facebook Comments