Era Istrefi ka realizuar një intervistë kohëve të fundit për televizionin më të madh të muzikës MTV

Këngëtarja është përgjigjur në një mori pyetjesh në këtë intervistë,
por ajo çka ka befasuar shumë kë është që të mos tradhtoi këndimin në gjuhën shqipe.

Madje Era gjatë intervistës ka thënë se ajo dëshiron që gjuha e saj të ndihet
dhe të njihet nga e gjithë botë.

Për këtë ky është një nder.

Për më shumë dëgjojeni vet intervistën e Erës.

Facebook Comments