Këngëtarja Shkurte Fejza prej më shumë se
40 vite është prezent me këngët e saj
që publiku i pëlqen jashtë mase

Ajo krahas karrierës nuk e ka lënë anash as jetën familjare,
ku me bashkëshortin e saj Hajrush Behluli ka katër fëmijë,

një djalë dhe tre vajza, shkruan Kosovarja.

Ndalemi pak te këto të fundit; Janë të talentuara,
të bukura dhe të dashura për ndjekësit e tyre nëpër rrjetet sociale.
Konkretisht më e njohura nga to është vajza e madhe Gresa Behluli

e cila ka trashëguar talentin e së ëmës duke filluar prej kohësh të këndoj.

Edhe Gresa si shumë këngëtare të reja,

mjetet e komunikimit si rrjetet sociale i përdor për t’i promovuar këngët e saj,

por shpesh herë edhe plason foto të ndryshme duke i informuar

ata se çfarë po bën apo ku ndodhet.

Edhe një foto e fundit që Gresa e ka nda me ndjekësit e saj në rrjetin social instagram,

shihet me dy motrat e saj më të vogla Agnesën dhe Besianën,

ku ato janë duke pirë kafe dhe kanë bërë një “Selfie”,

rasti për ndjekësit në rrjetet sociale. Se si e bëjnë “Selfien”

vajzat e Shkurtes mund ta shihni më poshtë.

Shkurte Fejza

 

Facebook Comments