Adelina Berisha:

Zakonisht këngëtaret e bukura i kanë lidhur
me njerëz të pushtetshëm e të pasur.

Herë i kanë quajtur të dashura politikanësh,
biznesmenësh, etj.

Pre e thashethemeve shpesh ka qenë edhe këngëtarja Adelina Berisha,
që është aktualizuar mjaftë falë këngëve dhe pamjes së saj joshëse.

Ndonëse e re në moshë, shpesh kanë dalë fjalë për të,
që këngëtarja i ka cilësuar si thashetheme.
U tha se ka qenë në lidhje me një biznesmen,
ani pse kjo lidhje ishte jetëshkurtër.

Lum si biznesmeni, apo si Adelina?

 Adelina Berisha

 

Facebook Comments