Këngëtarja Adelina Ismaili ka qenë promotore
e modës në vend, një artiste që e para i ka

sjell trendet më të reja në muzikë dhe stil

Bukuria e saj është konsideruar si perfekte dhe kur është dashur të përshkruhet

dikush që është dukur mirë, është thënë: “E bukur si Adelina”.

Këngëtarja ndryshoj shumë kur vendosi ti presë balluket dhe pamja e saj
për herë të parë pësoj transformim të madh, shkruan “Kosovarja”.

Publiku shpejtë e pranoj edhe këtë ndryshim të saj, si çdo gjë tjetër.

Adelina Ismaili

Facebook Comments