Nikolic dhe Vucic:

Në Bruksel, ku këtë mbrëmje vazhdon
dialogu në mes të Prishtinës dhe Beogradit,

ka nis takimi në mes të Përfaqësueses së lartë të Bashkimit Evropian Federica Mogherini, dhe delegacionit serb.

Mogherini është në takim me Kryeministrin Aleksandar Vucic

dhe Presidentin Tomislav Nikolic.

Ndërkohë në këtë rund bisedimesh Kosova do të përfaqësohet nga presidenti Hashim Thaçi
dhe kryeministri Isa Mustafa

 

Facebook Comments