Ministri i Bujqësisë Memli Krasniqi po ja del

suksesshëm në çdo iniciativë, kjo falë zgjuarsisë,

qasjes së duhur dhe inovacionit, që e ka

karakterizuar që në rini të hershme

Ministri ka përkrah edhe një grua që gjithashtu është e shkolluar, moderne dhe koherente,

Melisen. Memli dhe Melisa janë nga ata fytyra publike që nuk janë është

treguar hermetik me jetën publike.

Ndërkohë, Krasniqi është ndër të pakët politikan që e mban në gisht

unazën e martesës.

Memli Krasniqi sot feston datëlindjen e 37-të. Gëzuar!

Memli Krasniqi

 

Facebook Comments