Këngëtarja   Adelina  Ismaili  është në pritje

të fëmijës së saj të parë

Por, misteri se çfarë do të lind ajo ende është duke qarkulluar nëpër

fansat e saj të cilët kanë filluar thashethemet për gjininë e bebes që

do ta sjell njëra prej këngëtarëve më të njohur në trojet shqiptare.

Spekulimet e para thonë se fëmija mund të jetë më përpara i gjinisë femërore.

Adelina është duke e pritur fëmijën e parë me partnerin e saj,

që tashmë janë burrë dhe grua, Vali Krasniqi.

Megjithatë, Express ka mësuar nga burime shumë të afërta me çiftin

se arsyeja pse ende ata nuk e kanë treguar gjininë e bebes

është se as ata nuk e dinë atë .

Kjo edhe për shkak se në Zvicër mjekët nuk e tregojnë gjininë

e fëmijës deri në muajin e shtatë të jetës së tij brenda trupit të nënës.

Kështu deri atëherë ende nuk dimë se çfarë gjinie do të sjellë në jetë,

Adelina Ismaili.

 

 

Facebook Comments