Zonja e parë e sapo zgjedhur në SHBA,

Melaia Trump, ka diçka të përbashkët

me këngëtaren kosovare me famë botërore Rita Ora.

Kjo e fundit kohë më parë ngjyrën  flokëve e kishte pasur ngjyrë karameli.

Ngjyrë kjo të cilën tash e ka edhe zonja e parë e SHBA-ve, Melania Trump.

Lexues të Gazetës Express, kanë dërguar në email të gazetës foto ku shihen

të përbashkëtat e flokëve të Rita Orës dhe Melania Trumpit.

 

Facebook Comments