Noizy : Është padyshim këngëtari më i paguar

në Shqipëri dhe ndër më bujarët por kurrë

më parë se kishim parë atë të jetë kaq

“bujar” me vetën e tij.

Në disa foto të postuara online Noizy ka treguar që di të kujdeset për

veten e tij madje shumë më shumë se çmund ta mendoni.

Në fotot e postuara shihet ai i mbuluar me një maskë ngjyrë ari e

cila sipas Noizyt është me përbërje floriri.

Kjo maskë mendohet se ofrohet në Tiranë dhe është më e shtrenjta,

vetëm një trajtim fytyre me këtë lloj maske kushton 300 euro.

 

Facebook Comments