Tashmë gjithçka duket e konfirmuar.

Boksieri shqiptar Robin Krasniqi

është në lidhje me modelen shqiptare në Zvicër,

Heidi Lushtaku

Është vet boksieri shqiptar që jeton në Gjermani

i cili në profil të tij në instagram ka publikuar një foto së bashku.

Ne, s’na mbetet tjetër pos çiftit të ri të ju urojmë fat dhe lumturi!

robin krasniqi

Facebook Comments