“Nëntori” e Arilena Arës pushtoi

publikun shqiptar duke u cilësuar

si kënga më e mirë në edicionin e sivjemë të

“Këngës Magjike”,

megjithëse kolegët për fituese zgjodhën dikë tjetër.

 Këtij projekti i është realizuar edhe versioni “Remix”,

e cila ka kaluar edhe kufijtë shqiptar.

Kënga është dëgjuar në stadiumin e Palermos,

në ndeshjen Inter-Palermo dhe lajmin e

ka bërë të ditur tekstëshkruesi i këngës, Lindon Berisha.

Ai ka publikuar në Instagram një video ku dëgjohet

kënga e lëshuar në stadum dhe komentatori që komentonte ndeshjen.

Facebook Comments