Shfaqjet e shpeshta atë grupit të njohur Babastars

në publik janë më se normale andaj të tillat

nuk mungojnë pothuajse çdo ditë.

Njëjtë ndodhi edhe mbrëmë ku disa prej artistëve përfshirë edhe menaxherin

e tyre u panë të shoqëruar në kryeqytet.

Rastin në fjalë ata e pasqyruan edhe me fotografi përmes Majkit i cili

përpos postimit të fotografisë nuk e la atë edhe pa një përshkrim fantastik.

Ai e quajti veten dhe grupin e tij si ‘Wu tang’, duke aluduar kështu në

grupin e njohur të repit nga Amerika të cilët ishin dhe janë

aktualisht ndër reperat më të mirë atje.

Babastars

Facebook Comments