Tundimit të videove “live” nuk i shpëtoi

as moderatori i njohur, Ledion Liço.

Para pak minutash ai komunikoi me ndjekësit në Instagram ku foli

edhe për planet e dasmës dhe Sarën. “Kemi më pak se tre vjet që jemi

të lidhur zyrtarisht. Ne duam të bëjmë një dasmë shumë të madhe

kështu që do martohemi atëherë kur të jenë pjekur kushtet.

Sara është xheloze dhe kursimtare”, -tha Ledioni./revistawho.com/

 

Facebook Comments