Këngëtarja Leonora Jakupi ka bërë publike një fotografi ku shihet e veshur me uniformën e UÇK-së.

Ajo me këtë fotografi duket se tregon që është krenare me UÇK-në dhe

është përkrahëse e fortë e tyre.

Në  lidhje me heshtjen e saj për rastin e Haradinajt,

ajo ka reaguar menjëherë duke i shtuar profilit të saj në Facebook një foto,

kështu duke thënë ‘Mos ma prek ushtarin tim’ dedikuar

Serbisë për arrestimin e Ramush Haradinajt në Francë.

Leonora

Facebook Comments