Beqar i përjetshëm. Mesa duket kështu ka

vendosur që të jetë përgjithmonë aktori

i mirënjohur Dibran Tahiri

Një jetë në teatër, film e televizion, ku përherë shkëlqej e morri

gjithë duartrokitjet e publikut.

Aktori elegant është edhe më tej aktiv, ndonëse është në moshën

e pensionimit. Pavarësisht kësaj është tejet në formë dhe gjithë energji e elan për punë.

Dibran Tahiri me te gjitha të mirat, por pa grua.

Pse?

Dibran Tahiri

 

Facebook Comments