Çifti i sapokurorëzuar, Altuna Sejdiu

– Tuna dhe Patris Berisha janë në pritje

të fëmijës së tyre të parë, që pritet të lind në pranverë

Por, mediat kanë filluar që të spekulojnë për gjininë e fëmijës.

Sipas një medie, e cila citon burime të afërta me Tuna, gjinia e fëmijës

që është duke e pritur këngëtarja i takon gjinisë mashkullore.

Por, për këtë ende nuk ka informata zyrtare,

se cilës gjini i takon fëmija i këtij çifti.

 

Facebook Comments