Mihrije Braha nuk di të ndalet

Pavarësisht moshës së saj, këngëtarja vazhdon që të tregojë

se ende është në formë të mirë dhe vazhdon të ruajë

format e saja seksi, shkruan GazetaExpress.

E tillë ka qenë ajo në fotot e saj të fundit ku këngëtarja ka

treguar edhe njëherë asetet e saja.

Ajo është paraqitur me një fustan shumë transparent para

fotografit Avni Selmani, ku ka bërë një fotosesion së fundmi.

Se sa seksi paraqitet në këtë fotosesion Mihrija, shikojeni vetë.

Facebook Comments