Ndonëse prej pak orësh këngëtarja  Haxhia

ka publikuar klipin e saj të radhës me titull

“Love on My Body” sërish flitet për të.

Në SnapChat ajo ka publikuar një video të shkurtër në të tregon se i kanë

dhuruar një unazë me perla dhe diamante. “Diamantë dhe perla! Nga zemra ime.

FJ”,-shkruan këngëtarja krahas postimin të saj. Nuk dihet në fakt nëse

bëhet fjalë për inicialet e djalit që i ka rrëmbyer zemrën Encës,

apo dikujt tjetër të afërt për të.

 

Enca

 

Facebook Comments