Genc Prevlukaj është një këngëtar dhe autor këngësh shumë i njohur.

Genci përveç muzikës ai është shumë aktiv në rrjetet sociale.

Genci së fundmi në profilin e tij në Instagram ka postuar një

fotografi ku shihet si një djalë serioz I veshur me setër.

Fotografia e Gencit është realizuar nga Shenoll Zehri.

Genc Prevlukaj

 

Facebook Comments