Seriali ‘O sa mirë’ ende nuk ka nis me episodet

e reja për vitin 2017.

Se cilat kanë qenë arsyet që nuk u transmetua seriali dhe kur do filloi prap,

mund ta kuptoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm.

Facebook Comments