Zonja e parë e Shtetet e Bashkuara të Amerikës,

Melania Trump, do të jetë fytyra e ballinës

së edicionit meksikan të revistes ‘Vanity Fair’,

përgjatë kohës kur SHBA dhe Meksika kanë raporte të tensionuara, pikëshrisht për shkak të

Presidentit Donald Trump.

Melania, në këtë ballinë pozon para një ene të mbushur me stoli.

Në foto, Zonja e Parë ka në dorë një piru të mbështjell me qafore argjendi,

ilustrim i një pjate me ushqim, vetëm se si për të përshkuar Melanian,

kjo pjatë është e mbushur me thesar.

Publikimi i revistës vjen një ditë pasi Presidenti Trump ka nënshkruar

urdhrin ekzekutiv për ndërtimin e një muri në kufi me Meksikën

Melania Trump

 

Facebook Comments