Morena Taraku:

Marigona Krasniqi dhe Taulant Arifi kanë

qenë të ftuarit e kësaj jave në rubrikën

‘In and Out’ të emisionit Express Rozë,

për t’i komentuar veshjet e artistëve tanë.

Se si e gjykon shoku i klasës Morena Tarakun, e kuptoni duke

klikuar në linkun e mëposhtëm.

Facebook Comments