Një grup i të burgosurve ka premtuar

se do të mbroj lordin e drogës Joaquin

“El Chapo” Guzman. Ata kanë xhiruar

një video në qelinë e tyre në California.

Pesë burra me maska dhe që flisnin në gjuhën spanjolle, në videon

e xhiruar premtuan aleancë për Guzman dhe treguan se

si do t’i ndihmojnë atij për të ikur.

Ata thonë se do të kujdesen për El Chapo dhe se nëse ai

ua kërkon ‘do ta lirojnë menjëherë’.

El Chapo ndodhet në burg në New York.

 

Facebook Comments