Aktori shqiptar Julian Deda është një ndër aktorët

më të pëlqyer nga publiku, e kjo për shkak të

profesionit të tij, por edhe ironizimit me

gjendjen aktuale gjë që e bën publikun për vete

Juliani së fundmi ka publikuar në rrjetin social Facebook një këshillë për presidentin

e Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.

Fjalimet dhe deklaratat e presidentit të sapo zgjedhur të Shteteve të Bashkuara të Amerikës

siç duket kanë ndikuar tek të gjithë, andaj edhe ideja që Juliani ka për Thaçin

është e ndërlidhur me të.

Po te isha President i Kosovës, do ndiqja shembullin e Trump për ndërtimin

e murit me Meksikën. Do kisha shembur atë ndyrësirë muri që ndërtuan

serbët në Mitrovicë dhe do ndërtoja një tjetër vet, akoma më të lartë dhe

shumë më të trashë, që të mos ketë byçe serbi të futet. Do e ndërtoja vet

dhe do i detyroja ta paguanin. P.s. Pse jo? Kosova është shtet i pavarur

dhe mund të bëjë gjithçka për të mbrojtur paprekshmërinë e territorit te saj”,

shkroi ai në Facebook.

 

Facebook Comments