Benjamin Netanyahu, kryeministri i Izraelit ka

dalë pro idesë së Presidentit Donald Trump

për ndërtimin e murit ndarës me Meksikën.

“Trump ka të drejtë. Unë kam ndërtuar një mur në kufirin jugor të Izraelit dhe

kam ndalur migrimin ilegal. Sukses i madh dhe ide e madhe”, ka shkruar

Netanyahu në profilin e tij në Facebook.

 

Facebook Comments