Aktori i famshëm kosovar, Fatmir Spahiu

e ka publikuar një fotokujtim ku shihet bashkë

me shokët e tij, Fatos Kryeziun,

Astrit Kabashin e Donat Qosjen.

Katër aktorët e famshëm kosovar vazhdojnë të jenë elitë e aktrimit në Kosovë

ndërsa ishin shumë të pëlqyer në serialin e njohur,

“Kafeneja Jonë” me nofkat, Oki, Bekimi, Naimi dhe Koka.

Aktori

 

Facebook Comments