Këngëtarja Leonora Jakupi thuajse për herë

të parë ka bërë publike një fotografi në Facebook,

bashkë me motrën e saj Blertën.

Ajo çdo herë publikon fotografi të saja gjatë përformancave të ndryshme ne koncerte

dhe mbrëmje te tjera muzikore, por jo edhe bashkë me familjaret, këtë e bënë shumë rrallë

 Leonora Jakupi

Facebook Comments