Këngëtarja Enca Haxhia ka udhëtuar drejt Amsterdmit.

 Ajo është duke shijuar suksesin e këngës së re dhe ndërkohë ka shpërndarë për

fansat e saj një foto ku para së gjithash në sy bie gjoksi i sa voluminos.

Nga dritarja e ambjentit ku po qëndron Enca Shkruan:

“Gjithçka që gjej në këtë qytet ëshët liri”.

Enca Haxhia

Facebook Comments