Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur

sot në takim ministrin e Punëve të Brendshme

të Shqipërisë, Saimir Tahirin, i cili ishte

i shoqëruar nga një delegacion i Komisionit

të Sigurisë Kombëtare, me në krye Spartak Brahon.

 Në këtë takim është biseduar për mundësinë e thellimit të bashkëpunimit

ndërshtetëror, me fokus të posaçëm në fushën e sigurisë.

Presidenti Thaci ka theksuar se bashkëpunimi më i ngushtë mes dy vendeve

shteteve kontribuon në procesin e integrimit të tyre në Bashkimin Evropian.

“U jemi mirënjohës të gjitha institucioneve shtetërore të Shqipërisë, të gjitha

partive politike për mbështetjen që i japin Kosovës në të gjitha fushat”, ka shtuar presidenti.

“Nga ana tjetër, Ministri i Punëve të Brendshme të Shqipërisë, Saimir Tahiri ka thënë

se Shqipëria dhe Kosova kanë avancuar bashkëpunimin e tyre në fushën e sigurisë”

– njofton komunikata për media.

 

Facebook Comments

Te ngjajshme