Arilena:

Ajo është vajza që i këndoi pa fund ‘nëntorit’

dhe bëri që muzika e saj të adhurohej

nga një publik i gjerë.

Këtë të djelë Arilena Ara ka zgjedhur të publikojë një foto provokuese.

Ajo ka pozuar mjaft ekstravagante dhe me stilin e një vajze të shkujdesur.

Arilena

Facebook Comments