Një foto e postuar nga një faqe humori

‘PosteraDemotivues’, ka krahasuar

emisionin e Ermal Mamaqit me Tirana 2000.

Një pëlqim i kësaj fotoje nga ana e Arbana Osmanit dhe Turjan Hyska,

duket se Mamaqi e ka pritur me humor. Ermali e ka ripostuar foton

në Instagramin e tij duke shkruar kështu: “Mendova se i kisha miq,

ata i kanë bërë like. Ishte ora kur po transmetohej Xing me Ermalin”.

Në komente duket qartë se çdo gjë ka qenë në kuadrin e shakasë,

pasi kolegët kanë qeshur me këtë postim, madje dhe kanë shprehur

përzemërsi ndaj njëri-tjetrit, duke thënë “love you”.

Ermal Mamaqi

 

Facebook Comments