Antigona Mziu është vajza e kryebashkiakut

të Kamzës, Xhelal Mziut.

Siç duket edhe në fotot e mëposhtme, ajo bën një jetë luksoze: me makina luksoze,

shopping në dyqanet e markave më të shtrenjta dhe pushime në Turqi,

Hollandë, Itali, Belgjikë, Francë, Spanjë etj.

Antigona Mziu ka studiuar 5 vjet arkitekturë në një universitet privat.

Facebook Comments