Putin me Trump:

Për shumë vjet Moska është ankuar se Washingtoni

nuk i trajton në të njëjtën mënyrë. Por në një

deklaratë të lëshuar pas telefonatës në mes

të Presidentit Donald Trump dhe Vladimir Putin,

për herë të parë kishte tone optimizmi.

“Gjatë takimit, të dyja palët treguan gatishmërinë për të punuar

së bashku në stabilizimin dhe zhvillimin e bashkëveprimit ruso-amerikan

në dobi të të dyja palëve”, thuhet në deklaratë.

Gjithashtu u tha se te dyja vendet u pajtuan për të ndërmarrë aksione

kundër Shtetit Islamik dhe grupeve tjera terroriste në Siri.

në fund thuhet se të dy liderët u pajtuan për një takim në të ardhmen e afërt.

 

Facebook Comments