Shtëpia në vijim, është ndërtuar në rajonin francez Savoie, në maje të bjeshkës, në lartësinë mbidetare prej

1.200 metrash – ndërsa ofron një pamje të mahnitshme në natyrë.

Ajo që e bën unike këtë shtëpi pushimesh është kombinimi i përkryer i antikës me modernen,

ngase është krijuar brenda mureve të rrënuara të një shtëpie të vjetër.

Kjo ide interesante ka dalë nga studioja arkitektonike, Atelier d’Architecture Christian Girard.

Muret e jashtme të kësaj shtëpie janë ‘të veshura’ me gurë dhe dru – që shkrihen për

mrekulli me ambientin që e rrethon.

Kombinimi i këtyre materialeve jep një pamje të pazakonshme por shumë efektive.

 

 

Facebook Comments