Ami dhe Ermali:

Kohë që të gjithë vrapojnë për pushime diku.

 Edhe aktori i humorit Ermal Maamaqi ka vendosu të shijojë disa ditë

pushimesh me familjen e tij. Së bashku me Amin dhe Joelin e vogël

ato kanë marrë avionin për ,kush e di se ku.

“Me rob shpie për ca ditë pushim” –shkruan Ermali në foton e pubblikuar

në Instagram, pa harruar gjithmonë të bëjë humor.

Destinacionin ka preferuar ta mbajë sekret.

Ami dhe Ermali

 

Facebook Comments