Falë edhe vëmendjes mediatike të prindërve,

vajza e Blero Muharremit dhe Teuta Krasniqit,

Tara është një prej fëmijëve më të

komentuar në showbizin shqiptar.

E kësaj radhe, nuk janë talentet e saj në aktrim, këndim, gjuhë

të huaja ato që e kanë shndërruar në temë të diskutimit princeshën e vogël.

Ka qenë një fotografi e këngëtarit Blero Muharremi ku shfaqet

me motrën e tij, Tinën, ajo që ka bërë që ndjekësit të

komentojnë mbi ngjashmëritë mes vajzave.

Shumë prej tyre kanë deklaruar se Tara e vogël është

definitivisht kopje e Tinës në tiparet e fytyrës së saj.

Se a qëndron një gjë e tillë ju mbetet juve ta vlerësoni.

Tara

Facebook Comments