Në mes Afrona Dikës dhe Bleros është

konfirmuar për Revistën “Kosovarja”,

nga ky i fundit se ka një krizë, por

si duket ajo do të kaloj sikurse çdo

krizë tjetër në mes çifteve.

Afrona pas ngjarjeve të fundit, është ajo e cila ka hedhur një

foto të Burak Özçivit të cilën e ka kombinuar me një foto të

saj dhe e ka bashkangjitur me shkrimin “Qika nqs sjeni si

kjo mos kërkoni njo si ky”.

Si duket Afrona nuk e ka ndërmend të ribashkohet më me

këngëtarin Blero, ngase ajo është në kërkim të një mashkulli

si Burak Özçivit, sipas kësaj fotoje.

Se a do ta gjej ajo këtë djalë të ëndërruar apo do të rikthehet

te Blero, mbetet ta shohim!

Afrona

Facebook Comments