Nuk është hera e parë që dyshohet për një

shtatzëni të dytë për mbretëreshën e

pop-it Beyonce, por besohet që këtë

herë të jetë e vërtetë.

Lajmin e ka bërë publik HollywoodLife, që sipas burimeve të

afërta këngëtarja do të bëhet nënë për herë të dytë, dhe se

këtë gjë do që ta mbajë të fshehtë.

Kohëve të fundit Beyonce, është duke u shfaqur me veshje

të gjëra, gjë që nuk është e zakonshme për të, pra kjo është

njëra nga arsyet që ka shfaqur dyshim mbi shtatzëninë e

këngëtares.

Gjithashtu një dyshim tjetër ishte në një video e postuar

para disa ditësh ku Beyonce dukej me pak barkë të fryrë,

video e cila u fshi menjëherë, por nuk është se nuk u

kishte rënë në sy fansave të saj.

Kjo ishte një nga provat të cilat mund të tregonin saktë

se 35 vjeçarja po bëhet nënë për të dytën herë.

Facebook Comments