Nuk lë ditë pa postuar foto në rrjetin e saj snapchat dhe pa u komentuar gjerë e gjatë Kallashi.

Pak çaste më parë Kallashi postoi disa pamje ku duket se po i kënaqet

“vetmis” , pasi po e shijon në maximum këtë duke “lozur”

me trupin e saj,njofton Gazeta Blic.

Në këtë fotografi ajo çka e shijon më shumë Kallashin

është prezenca e qenit të saj Zoi.

Meshkuj në këtë ditë të ftohtë Kallashi do t’ju nxejë

pak me këtë foto, andaj shijojeni në maximun

Kallashi.

 

Facebook Comments