Këngëtari Blero dje e pranoj se lidhja e

tij me Afrona Diken po kalon në një krizë,

që ai thotë se nuk e di nëse do të jetë e kalueshme

Se a do ti mbijetoj lidhja e Bleros me Afronen kohës, mbetet për tu parë.

E, këngëtari i mirënjohur dhe shume i përfolur, sa herë që

ndahet nga bukuroshja Afronë, nisë të shkojë në fitnes, shkruan .

Për ta hequr mërzinë, apo…?

Blero

Facebook Comments