As kancer e as humbje të zërit. Asnjëra nga

këto që thuheshin për këngëtaren Big Mama,

nuk ishin të vërteta.

Këngëtarja dhe moderatorja e njohur kishte shkuar në Turqi për të bërë një operacion.

E këtë Bigu kishte vendosur ta ndante me të gjithë shikuesit e saj për të larguar

dilemat se cila është arsyeja e operimit.

Që nga nisja e deri në përfundim të emisionit ‘Mama’s Trip’,

Bigu kishte vendosur që gjithcka të xhirohej.

Ajo kishte vendosur të udhëtojë në Samsun

të Turqisë për të zvogëluar lukthin.

Më poshtë mund ta shihni të gjithë këtë emision

i cili ishte krejtësisht ndryshe si dhe gjithë procesin e operacionit.

Facebook Comments